Permanente make-up

Met permanente make-up bent u dag en nacht perfect verzorgd.

Een verzorgde en natuurlijke uitstraling

Vanaf april 2007 is iedereen die permanente make-up aanbrengt verplicht een vergunning van de GGD te hebben. Uiteraard is mijn salon in het bezit van een dergelijke vergunning. U kunt dit controleren door contact op te nemen met de Hulpverleningsdienst Groningen (050-3674000) of door dit te bekijken via www.veiligtatoeerenenpiercen.nl.

Met permanente make-up bent u dag en nacht perfect verzorgd.
Ook zonder make-up heeft u een verzorgde, maar toch een natuurlijke uitstraling.

Permanente make-up is geschikt voor iedereen die er altijd verzorgd uit wil zien.

Voordat de pigmentatie begint wordt eerst de vorm getekend en samen met u de kleur bepaald. Vervolgens wordt de gewenste vorm op wenkbrauwen of ogen getekend. Met een steriel naaldje wordt de pigmentatie heel ondiep (bij tatoeage is dat 10 x dieper) en praktisch pijnloos in de huid aangebracht.

Het geheel wordt heel natuurlijk op de contouren van het gezicht afgestemd. Daarna worden de haartjes gepigmenteerd volgens de shadowmethode, wat een heel natuurlijk beeld van de wenkbrauwen geeft. Door het aanbrengen van een eyeliner worden uw ogen geaccentueerd, waardoor ze groter en sprekender lijken en uw wimperimplant voller.

Het resultaat van alle genoemde pigmentaties is verrassend natuurlijk en blijft gedurende 3 tot 5 jaar mooi om vervolgens langzaam te vervagen. U hoeft nooit meer op het strand, in het zwembad of in de sauna ongerust in de spiegel te kijken en snel uw make-up bij te werken.

 

permanente-make-up_wenkbrauw.2jpg

Permanente make-up is voor mensen die

  • Geen wenkbrauwen meer hebben (door epilatie of ziekte)
  • Moeite of geen tijd hebben om zich op te maken
  • Contactlenzen of een bril dragen
  • Veel aan sport doen

Informatie GGD

Download informatie Permanente make-up
Download nazorginstructie Permanente make-up