Permanente make-up             
             Schoonheidssalon Jolanda

lipcontour

Vanaf april 2007 is iedereen die permanente make-up aanbrengt verplicht een vergunning van de GGD te hebben. Uiteraard is mijn salon in het bezit van een dergelijke vergunning. U kunt dit controleren door contact op te nemen met de Hulpverleningsdienst Groningen (050-3674000) of door dit te bekijken via www.veiligtatoeerenenpiercen.nl.

Met permanente make-up bent u dag en nacht perfect verzorgd.
Ook zonder make-up heeft u een verzorgde, maar toch een natuurlijke uitstraling.
Permanente make-up is geschikt voor iedereen die er altijd verzorgd uit wil zien.

Voordat de pigmentatie begint wordt eerst de vorm getekend en samen met u de kleur bepaald. Vervolgens wordt de gewenste vorm op lippen, wenkbrauwen of ogen getekend.
Met een steriel naaldje wordt de pigmentatie heel ondiep (bij tatoeage is dat 10 x dieper) en praktisch pijnloos in de huid aangebracht.

Een lipcontour kan lippen verfraaien, voor mensen die smalle of ongelijke lippen hebben. Door permanente make-up krijgt u een mooie strakke liplijn en een vol gevormde mond in uw eigen natuurlijke lipkleur.
Voor de pigmentatie worden onderling de vorm en de kleur bepaald.

In onderling overleg met de cliënt worden eerst de wenkbrauwen getekend om de kleur en de vorm te bepalen. Alles wordt heel natuurlijk op de contouren van het gezicht afgestemd. Daarna worden de haartjes gepigmenteerd volgens de shadowmethode, wat een heel natuurlijk beeld van de wenkbrauwen geeft. Door het aanbrengen van een eyeliner worden uw ogen geaccentueerd, waardoor ze groter en sprekender lijken en uw wimperimplant voller.

Beautysalon

Wenkbrauw pmu